Checklist

Waar dient u rekening mee te houden bij het aankopen van een garagepoort?

 

Ongeacht of het over een nieuwbouw of een verbouwing gaat, een aantal vragen moeten worden beantwoordt voor de aankoop van een nieuwe garagepoort. Veiligheidsoverweging of gebruiksgemak - het zijn niet enkel de technische vereisten die duidelijk dienen te zijn, maar ook de estetische voorkeuren.

 

Entrematic biedt op maat gemaakte producten, intelligente installatie mogelijkheden en een grote variatie aan Normstahl garagepoorten. 
Dankzij 70 jaar ervaring, kunt u er zeker van zijn dat we de juiste oplossing hebben voor elke situatie.

 

Indien u rekening houdt met volgende vragen voor u tot aankoop overgaat, kan onze Normstahl-verdeler u gedetailleerd informeren en u de juiste poort aanbieden rekening houdend met uw noden:


1) Hoeveel ruimte heb ik voor de garagepoort om deze te kunnen openen en sluiten?

Wil ik een sectionaalpoort waarbij ik de volledige ruimte voor de poort kan gebruiken en die ook kan geplaatst worden indien er niet veel ruimte aanwezig is?  

Er is voldoende vrije ruimte vóór de garagepoort voor een kantelpoort die naar buiten kantelt bij het openen.

 

2)Hoe belangrijk zijn milieu, duurzaamheid alsook energiebesparing voor mij?

Is het milieu belangrijk voor mij? Dient de garage goed af te sluiten en een optimale isolatiewaarde te garanderen? Alle Normstahl sectionaalpoorten zijn voorzien van geïsoleerde en termisch onderbroken panelen van 42mm dikte zodat u bespaart op energie en op uw zuurverdiende geld.

 

3) Is het voor mij belangrijk dat de garagepoort past bij mij en mijn huis en dat ik kan kiezen uit verscheidene opties?

Indien dit het geval is bent u aan het juiste adres bij Entrematic. U heeft keuze te over. Onze productlijnen bieden ontelbare mogelijkheden, van verscheidene oppervlakken en modellen tot ramen en design elementen.
Dient de kleur van de poort overeen te komen met de kleur van de ramen? Geen probleem. Wij kunnen u vrijwel elke RAL-kleur of zelfs NCS-kleur aanbieden. Onze Normstahl poortconfigurator biedt een handig overzicht. Stel zelf uw droompoort samen.
 

4) Hecht ik veel waarde aan garantie?

Wij bieden 10 jaar garantie op garagepoorten. Op Normstahl aandrijvingen krijgt u 5 jaar garantie op het aandrijfmechanisme en 2 jaar garantie op de elektronica. Meer details vind u in onze garantieverklaring.

 

5) Hoe belangrijk is een extra beveiliging tegen inbraak voor mij?

Plaats ik waardevolle voorwerpen in mijn garage? Een fiets of een waardevolle motor? Is de garage rechtstreeks verbonden met het huis door een deur? Voor de Normstahl Superior 42 series is het mogelijk extra inbraakbeveiliging aan te kopen. Dit is een SKG-gecertificeerde inbraakbeveiliging die voldoet aan de Nederlandse norm NEN 5096.

 

6) Zijn weloverwogen veiligheidsconcepten op een garagepoort belangrijk voor mij?

Afgedekte loopwielen, rails, trekveren en intern aangebrachte kabelgeleiders verminderen het risico op verwondingen significant. Zelfs de kleinste handjes worden beschermd. De poorten uit de Normstahl Superior 42 series zijn vrijwel de enige poorten die deze extra bescherming bieden. De normstahl automatische poorten zijn TÜV-gecertifieerd en dragen het GS-label. Grotere veiligheid is onze standaard. Daarom bieden Normstahl poorten bijkomende vingerklembeveiliging en optilbeveiliging door de bijpassende aandrijving, veerbreukbeveiliging en hindernisherkenning.
 

7) Hoe vaak dient de poort open en dicht te gaan?

Wordt uw garage vaak als toegang gebruikt? Een ingebouwde loopdeur is hiervoor een goede oplossing zodat de poort niet steeds volledig geopend dient te worden. Een Normstahl zijdelingse sectionaalpoort is hiervoor ook een geschikte oplossing doordat deze gedeeltelijk geopend kan worden.

 

8) Is het gebruiksgemakt van een geautomatiseerde poort belangrijk voor mij?

Er zijn slechts een aantal zaken irritanter dan uit de wagen te moeten komen bij regen, sneeuw of ijzel om de poort manueel te kunnen openen? Gun uzelf dan het gebruiksgemak van een garagepoortaandrijving die u met een microhandzender kunt bedienen. Het volstaat op de knop te drukken (zelfs vanop enige afstand) om uw garagepoort automatisch te laten openen zodat u met de wagen kunt binnenrijden. 

 

9) Is een noodontgrendeling voor de poort nodig?

Indien u een geautomatiseerde sectionaalpoort heeft dient u een bijkomende toegang te hebben tot de garage in geval van een stroompanne. Indien dit niet het geval is, raden we u een noodontgrendeling aan. Deze is beschikbaar als accessoire voor alle Normstahl sectionaalpoorten.

 

10) Wat is mijn budget?

Ben ik bereid meer te betalen voor een moderne en duurzame sectionaalpoort? Dit combineert een aantal voordelen zoals bescherming tegen energie- of plaatsverlies. Kantelpoorten zijn doorgaans het goedkopere alternatief, maar heeft wel een aantal beperkingen (zoals plaatsverlies vóór de garage).

 

Configureer hier op een eenvoudige manier de garagepoort die bij u past.

doorfinder-background