Wij zetten uw deur in beweging!
Een elektrische aandrijving van Entrematic maakt het verschil.

Wij zorgen ervoor dat u niet in de kou blijft staan! Hoe hard het ook waait, of het nu stormt of hagelt - uw elektrische Normstahl poortaandrijving tart het weer en opent uw poort doormiddel van de nieuwste technologie terwijl u comfortabel en droog in uw auto blijft zitten of in uw inkomhal staat te wachten. Waarom een zware poort met de hand openen wanneer dit gemakkelijk kan met de druk op een knop?

 

Met één enkele hand.

Een poortaandrijving uit ons gamma is uitzonderlijk veelzijdig. Of het nu gaat om een garagepoort, een hek of een buitenverlichting - u heeft de volledige controle over de poortaandrijving emt een enkele 4-kanaals zender die in elke jaszak past. Dit is zo snel, zo gemakkelijk dat u nooit meer iets anders zal willen als u het eenmaal geprobeerd heeft. Een automatische poortaandrijving biedt een extra gebruiksgemak voor het hele gezin. U kunt het zelfs beschouwen als een vleugje welverdiende luxe.

Normstahl - kwaliteit voor het leven.

Duurzaamheid
Duurzaamheid
Energie-zuinig bouwen of renoveren: Normstahl garagepoorten worden voorzien van panelen met een dikte van 42mm. Zo garanderen we een efficiënte isolatie. Dat spaart niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!
Prestatie
Prestatie

Wij zijn zeker van onze kwaliteit. Daarom geven wij ook 10 jaar fabrieksgarantie. Daarop kunt u rekenen!

* Zie voor details onze garantieverklaring

Onze norm
Onze norm
Wij tolereren geen afwijkingen. Normstahl garagepoorten beantwoorden altijd aan de hoogste kwaliteit. Onze naam garandeerde dat altijd al, en zal dat ook blijven doen.
Traditie
Traditie
Al ruim 70 jaar staat Normstahl garant voor kwaliteit, individualiteit, veiligheid en betrouwbaarheid op vlak van garagepoorten en aandrijvingen. Al u voor een Normstahl poort gaat, maakt u de juiste keuze!
Individualiteit
Individualiteit
Dankzij ontelbare variatiemogelijkheden vindt u altijd wel de juiste poort! Een poort die niet alleen aan uw technische vereisten voldoet, maar ook mooi oogt.
Veiligheid
Veiligheid
In uw garage staan vaak zaken die waardevoller zijn dan u denkt. Daarom bieden wij u geheel vrijblijvend een bescherming tegen inbraak aan met de Normstahl Superior 42 en Normstahl Superior+42: SKG-gecertificeerde inbraakbeveiliging die voldoet aan de Nederlandse norm NEN 5096.