Garagepoortaandrijvingen

Comfort heeft nu twee aspecten: gebruiksgemak en veiligheid.

Het leven kan zo eenvoudig zijn!

Welkom thuis!
Uw electrische garagepoortaandrijving verwacht u.

Stel u voor: De regen slaat tegen de voorruit van uw auto. Het is een lange dag geweest en nu wilt u gewoon thuiskomen zonder de regen te hoeven trotseren. Zou het niet aangenaam zijn moest uw garage u verwelkomen met een openstaande poort doordat een electrische garagepoortaandrijving betrouwbaar zijn taak uitvoert? U drukt op uw handzender, activeert de garagepoortaandrijving en rijdt ontspannen uw garage binnen. Eerlijk gezegd, wie wil er nu zijn garagepoort met de hand te openen?  Een moderne handzender is een onmisbare hulp in het dagelijks leven.

Het kan zo eenvoudig zijn!

Veel huiseigenaren besteden aandacht aan efficiëntie, installeren de nieuwste technische snufjes en waarderen modern comfort. Dus waarom niet in de garage? Een Norsmtahl garagepoortaandrijving biedt het comfort dat onderdeel is van de hedendaagse flexibiliteit. De kleine afstandsbediening is gemakkelijk op te bergen en zeer eenvoudig te bedienen. Eén enkele druk op de knop en de krachtige en nagenoeg geruisloze garagepoortaandrijving schiet in actie. Zelfs onder een stralend zonnetje dient u niet meer onhandig uit en terug in uw auto te stappen op de laatste meters  van uw trip enkel en alleen om de garagepoort te openen. U kunt zelfs vanop enige afstand uw poort openen en zelfs de buitenverlichting inschakelen indien nodig.

Gebruiksgemak en veiligheid.

Een garagepoortaandrijving van Normstahl is niet enkel praktisch, het dient ook als extra beveiliging. Een zelfremmend mechanisme voorkomd ongeoorloofde opening van buitenaf. De code van uw handzender verandert na elke bediening. Met meer dan 1 miljoen codes is deze slimme zender onmogelijk te kraken. En indien uw kinderen in de garage spelen hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw garagepoortaandrijving met zijn intelligente electronica start onmiddellijk de automatische terugloop van de poort bij de geringste weerstand. Dat zoveel perfectie er nog goed uit ziet zal u zeker bevallen.

Magic 600

 

Krachtig, snel en nagenoeg geruisloos opent de garagepoortaandrijving Normstahl Magic 600 haar garagepoort - en u kunt na een lange werkdag rustig blijven zitten.

Magic 1000

 

Sterk - Wanneer de garagepoortaandrijving Normstahl Magic 1000 met de "spieren" rolt, gaan zelfs de zwaarste poorten als vanzelf open en dicht. 1000 N acceleratievermogen is gewoon beresterk.

De geperfectioneerde veiligheidsfuncties van onze Normstahl garagepoortaandrijvingen beschermen u persoonlijk en uw waardevolle bezit.

Onbevoegd openen van buitenaf is vrijwel onmogelijk dankzij de automatische vergrendeling van de poort door het zelfremmende mechanisme.
En wat gebeurt er als de stroom uitvalt? Geen nood, u kunt uw poort via de noodontgrendeling probleemloos openen - van binnen en van buiten.
Maximale veiligheid wordt u ook geboden door de afstandbedieng met 433MHz rolling code. De code verandert na elke bediening - meer dan 1 miljoen mogelijkheden vormen een adequate verdediging tegen de steeds vaker voorkomende "codescanning".
Als er kinderen in de garage spelen, hoeft u zich geen zorgen te maken. De intelligente electronica start bij de minste hindernis meteen de automatische terugloop van de poort.

Einfache Montage der Garagentorantriebe von Normstahl - Entrematic Germany

Elektrischer Garagentoröffner von Normstahl funktioniert auch bei Stromausfall - Entrematic Germany

Praktischer und handlicher Toröffner - Entrematic Germany

Sicherheitsmaßnahmen unserer Garagentorantriebe - Entrematic Germany

Normstahl - kwaliteit voor het leven.

Duurzaamheid
Duurzaamheid
Energie-zuinig bouwen of renoveren: Normstahl garagepoorten worden voorzien van panelen met een dikte van 42mm. Zo garanderen we een efficiënte isolatie. Dat spaart niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!
Prestatie
Prestatie

Wij zijn zeker van onze kwaliteit. Daarom geven wij ook 10 jaar fabrieksgarantie. Daarop kunt u rekenen!

* Zie voor details onze garantieverklaring

Onze norm
Onze norm
Wij tolereren geen afwijkingen. Normstahl garagepoorten beantwoorden altijd aan de hoogste kwaliteit. Onze naam garandeerde dat altijd al, en zal dat ook blijven doen.
Traditie
Traditie
Al ruim 70 jaar staat Normstahl garant voor kwaliteit, individualiteit, veiligheid en betrouwbaarheid op vlak van garagepoorten en aandrijvingen. Al u voor een Normstahl poort gaat, maakt u de juiste keuze!
Individualiteit
Individualiteit
Dankzij ontelbare variatiemogelijkheden vindt u altijd wel de juiste poort! Een poort die niet alleen aan uw technische vereisten voldoet, maar ook mooi oogt.
Veiligheid
Veiligheid
In uw garage staan vaak zaken die waardevoller zijn dan u denkt. Daarom bieden wij u geheel vrijblijvend een bescherming tegen inbraak aan met de Normstahl Superior 42 en Normstahl Superior+42: SKG-gecertificeerde inbraakbeveiliging die voldoet aan de Nederlandse norm NEN 5096.