Stijlvol, duurzaam en veilig:
Wij bieden u een ruime keuze aan moderne garagepoorten.

De goederen in uw garage zijn vaak meer waard dan u zou denken. Als onderdeel van uw huis heeft deze niet louter een veiligheidsfunctie maar dient deze ook te voldoen aan bepaalde estetische vereisten. Of u nu een landhuis, stadsvilla, winkelpand, boerderij, bungalow of chalet heeft: uw huis heeft een bepaalde stijl en deze kan met een bijpassende garagepoort worden onderstreept. Moderne Normstahl garagepoorten zorgen er voor dat uw voertuig geparkeerd staat in een sfeer die aangepast is aan uw voorkeuren. Vanuit dit perspectief is een garagepoort steeds een kwestie van eigen smaak en moet deze zorgvuldig worden afgestemd op het uitzicht van uw huis en omgeving.

Eenheid van uiterlijk en functie

Moderne garagepoorten kunnen een sterke visuele impact hebben, discreet opgaan in de architectuur of gewoon een functioneel doel dienen. Ongeacht het visuele aspect vereist u ook veiligheid, gebruiksgemak en handige opties. Daarom bieden Normstahl garagepoorten niet alleen een ruime keuze aan modellen, kleuren, oppervlakken en designelementen, die een zucht van bewondering zal teweegbrengen in uw omgeving - hun functionaliteit is ook het neusje van de zalm en ze imponeren met compromisloze inbraakbeveiliging en gebruiksgemak. Design, technologie en vakmanschap - onze garagepoorten bieden dit alles en vormen hiernaast ook een mooie aanblik voor u en uw omgeving.

 

Volgende poorttypes zijn beschikbaar:

Uitzonderlijk gegeerd: sectionaalpoorten openen verticaal naar boven toe en besparen veel ruimte. Hierdoor heeft u ook meer plaats voor de garage.

Het praktisch alternatief: Afhankelijk van de structurele voorwaarden creëren deze poorten ruimte bovenaan en bieden zij een onmiddellijke toegang tot de garage.

De klassieker: de kantelpoort draait horizontaal naar buiten, ziet er elegant uit en zorgt voor een opmerkelijk entree.

Configureer hier op een eenvoudige manier de garagepoort die bij u past.

doorfinder-background