Kantelpoorten

elegante Schwingtore von Normstahl Entrematic Germany

 

Modernes Kipptor - Entrematic Germany

 

Praktisches Schwingtor mit Schlupftür von Entrematic Germany

 

Een tijdloze klassieker

Bent u klaar voor een opmerkelijk entree? Activeer dan uw kantelpoort, die elegant omhoogzwaait alsof het gehoorzaamt aan het bevel "Sesam open u!". Deze typische zwaaiende beweging maakt dat de kantelpoort een gevoel van dynamiek en een visueel effect in uw omgeving teweeg brengt. Haar bewezen mechaniek maakt van deze poort een klassieker die we nog aantrekkelijker gemaakt hebben door nieuwe interessante eigenschappen.

Plaats uw cursor op de "+" om meer te weten te komen over de technische voordelen van Normstahl kantelpoorten.

Normstahl garagepoorten. De poorten met een +

Duurzaamheid

+ Individualiteit

+ Veiligheid

+ Prestatie

Kantelpoorten

Plafondlooprail

Door de geleiding van de poort in de plafondlooprail loopt de poort altijd rustig en stil.

Tweepunts-vergrendeling

De veilige tweepunts-vergrendeling klikt zelf vast en biedt bescherming tegen onbevoegde toegang.

Beveiligde trekveren

De speciaal geselecteerde trekveren zorgen ervoor dat het gewicht van de poort gebalanceerd blijft. Door de vingerbeschermingshulzen die de veerbundels omgeven, wordt verhinderd dat per ongeluk in de veren kan worden gegrepen – erg zinvol wanneer er kinderen in de buurt zijn. Door de beveiligingshulzen kunnen delen van veren onmogelijk wegspringen.

Kogelgelagerde loopwielen.

Door het gebruik van kogelgelagerde loopwielen wordt minder wrijving opgewekt, waardoor er geen gepiep ontstaat. Bovendien zijn deze volledig onderhoudsvrij en garanderen ze een langdurig bedrijf.

Eindbehandeld oppervlak

Het eindbehandelde, met organisch polyester gecoate oppervlak zorgt er mee voor dat de poort haar kwaliteit lang behoudt en geeft ook roest geen kans.

Renovatieframe

Optioneel kunnen poorten tot 3000 mm breedte worden uitgerust met een driezijdig renovatieframe voor de inbouw van de poort tussen de dagkant. De kleur van het frame is dezelfde als die van het poortblad.
KantelpoortenKlik voor meer informatie op de afbeelding.

Het werkt perfect!

Een Normstahl kantelpoort is zeer eenvoudig te bedienen, duurzaam en uitgesproken veilig. Alle stalen onderdelen van onze kantelpoorten zijn gegalvaniseerd en de staalplaten worden op het frame bevestigd met klinknagels in dezelfde kleur als het poortblad. Het oppervlak is voorzien van een organische polyester coating. Hierdoor blijft de kantelpoort langer mooi, behoudt ze langer haar waarde en krijgt roest geen enkele kans. Het stalen oppervlak is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat deze traditionele poort perfect kan afgestemd worden op de architectuur van uw garage en woning. De tijdloze elegantie van onze kantelpoorten is perfect om uw woning een visueel hoogtepunt te bieden!

 

Een echt merkproduct

Als echt merkproduct stelt een Normstahl kantelpoort haar eigen normen in kwaliteit, functionele perfectie en geavanceerde oplossingen, zoals de bijna geruisloze werking of de discreet geïntegreerde loopdeuren. Onze kantelpoorten zijn in harmonie met bijna elke omgeving. Ze bieden een hele reeks voordelen voor nieuwbouw en renovatie en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Andere belangrijke aspecten zijn de goede thermische isolatie en het veilige 2-punts sluitsysteem. Dit maakt een kantelpoort de perfecte toegang tot uw garage. Overigens, de "Sesam open u!"-functie die hierboven vermeld werd, wordt verzorgd door een moderne Normstahl aandrijving die de kantelpoort in beweging brengt door de druk op een knop. U hoeft niet eens iets te zeggen!

Normstahl - kwaliteit voor het leven.

Duurzaamheid
Duurzaamheid
Energie-zuinig bouwen of renoveren: Normstahl garagepoorten worden voorzien van panelen met een dikte van 42mm. Zo garanderen we een efficiënte isolatie. Dat spaart niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!
Prestatie
Prestatie

Wij zijn zeker van onze kwaliteit. Daarom geven wij ook 10 jaar fabrieksgarantie. Daarop kunt u rekenen!

* Zie voor details onze garantieverklaring

Onze norm
Onze norm
Wij tolereren geen afwijkingen. Normstahl garagepoorten beantwoorden altijd aan de hoogste kwaliteit. Onze naam garandeerde dat altijd al, en zal dat ook blijven doen.
Traditie
Traditie
Al ruim 70 jaar staat Normstahl garant voor kwaliteit, individualiteit, veiligheid en betrouwbaarheid op vlak van garagepoorten en aandrijvingen. Al u voor een Normstahl poort gaat, maakt u de juiste keuze!
Individualiteit
Individualiteit
Dankzij ontelbare variatiemogelijkheden vindt u altijd wel de juiste poort! Een poort die niet alleen aan uw technische vereisten voldoet, maar ook mooi oogt.
Veiligheid
Veiligheid
In uw garage staan vaak zaken die waardevoller zijn dan u denkt. Daarom bieden wij u geheel vrijblijvend een bescherming tegen inbraak aan met de Normstahl Superior 42 en Normstahl Superior+42: SKG-gecertificeerde inbraakbeveiliging die voldoet aan de Nederlandse norm NEN 5096.

Configureer hier op een eenvoudige manier de garagepoort die bij u past.

doorfinder-background