Sectionaalpoorten

Sektionaltor für Ihre Garage - Entrematic Germany

Sektionaltore von Normstahl - Entrematic Germany

 

Garagen Sektionaltore von Entrematic Germany

 

De luxueuze ruimtebespaarder

Bent u op zoek naar een garagepoort die je een heleboel ruimte geeft, maar zelf weinig ruimte inneemt? Dan is de sectionaalpoort precies wat u nodig heeft. In plaats van naar buiten te draaien zoals een kantelpoort, opent een sectionaalpoort verticaal naar boven toe. Het mechanisme is vergelijkbaar met dat van een roldeur. Maar het poortblad bestaat uit meerdere panelen ("secties") verbonden door scharnieren, die verticaal op elkaar geplaatst zijn en die langs het plafond van de garage wegschuiven bij het openen.

De beste oplossing voor garages dicht bij de weg

De ruimtebesparende sectionaalpoort makt het mogelijk vlak voor de garage te parkeren. Enerzijds creëert deze poort voldoende doorrijbreedte en is deze ideaal voor krappe ruimtes en garages die dicht bij voetpaden geplaatst zijn. Anderzijds biedt de paneelconstructie een algemene estetische indruk. Een mooie aanblik voor u en uw omgeving.

Plaats uw cursor op de "+" om meer te weten te komen over de technische voordelen van de Normstahl sectionaalpoorten.

Normstahl garagepoorten. De poorten met een +

+ Duurzaamheid

+ Individualiteit

+ Veiligheid 

+ Prestatie

Normstahl Smart 42
Geldig voor alle lijnen
Normstahl Superior 42 en Normstahl Superior+ 42

In zijframes geïntegreerd trekveersysteem

Gemakkelijk te monteren verenpakket dat in de zijdelen van het kader wordt geïntegreerd.

Kogelgelagerde loopwielen

De loopwielen met kogellagers zorgen voor een rustige beweging van de deur zonder wrijving.

Normstahl Superior 42
Normstahl Superior+ 42
Normstahl Smart 42

Panelen van 42 mm

De 42 mm dikke, geïsoleerde en thermisch gescheiden panelen staan garant voor een grote stabiliteit en de beste warmte-isolatie.

Normstahl Smart 42
Normstahl Superior 42
Normstahl Superior+ 42

Afgedekt kader

Zeer hoge beveiliging dankzij afgedekte loopwielen en rails.

Normstahl Superior 42
Normstahl Superior+ 42

Vloerafdichting

De vloerafdichting dient als bescherming tegen weersinvloeden en voor de circulatie van frisse lucht, al naar gelang bij het inbouwen voor open of gesloten ventilatieopeningen wordt gekozen.

Normstahl Superior 42
Normstahl Superior+ 42

Afgedekte trekveerkasten

De afgedekte trekveerkasten aan de bovenzijde zijn niet alleen ruimtebesparend, maar bieden ook een zeer hoge beveiliging (tot 3.000 x 2.250 mm).

Normstahl Superior 42
Normstahl Superior+ 42

Drie productlijnen. Een scala aan variatiemogelijkheden

Entrematic biedt secitonaalpoorten in drie productlijnen, elkeen daarvan met zijn eigen uitzonderlijke voordelen:

Smart 42

 

Normstahl Smart 42 heeft een basisuitrusting die deze sectionaalpoort in optiek, functie en prijs-kwaliteitverhouding doet schitteren. De poort bestaat uit 42 mm dikke panelen en beweegt zich via een in de zijframes geïntegreerd treksysteem.

Superior 42

 

Normstahl Superior 42 overtuigt met een plus aan veiligheid en stabiliteit. De productlijn omvat een groot aantal modellen en standaardkleuren. Bij een uitgebreide functieomvang hoort onder andere een loopdeur.

Superior+ 42

 

Normstahl De Superior+ 42 is de topper in ons programma. Dé oplossing voor perfectionisten. Qua constructie identiek met Normstahl Superior 42, blinkt deze lijn uit met een glad oppervlak, een nog grotere bandbreedte aan modellen en kleuren alsook optioneel kiesbare designvensters en exclusieve vensters.

 

Welke garagepoort is het meest geschikt voor uw garage? Onze poortconfigurator biedt u alle voordelen in één oogopslag en maakt het u mogelijk op een eenvoudige manier de poort van uw dromen te vinden!

Normstahl - kwaliteit voor het leven.

Duurzaamheid
Duurzaamheid
Energie-zuinig bouwen of renoveren: Normstahl garagepoorten worden voorzien van panelen met een dikte van 42mm. Zo garanderen we een efficiënte isolatie. Dat spaart niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!
Prestatie
Prestatie

Wij zijn zeker van onze kwaliteit. Daarom geven wij ook 10 jaar fabrieksgarantie. Daarop kunt u rekenen!

* Zie voor details onze garantieverklaring

Onze norm
Onze norm
Wij tolereren geen afwijkingen. Normstahl garagepoorten beantwoorden altijd aan de hoogste kwaliteit. Onze naam garandeerde dat altijd al, en zal dat ook blijven doen.
Traditie
Traditie
Al ruim 70 jaar staat Normstahl garant voor kwaliteit, individualiteit, veiligheid en betrouwbaarheid op vlak van garagepoorten en aandrijvingen. Al u voor een Normstahl poort gaat, maakt u de juiste keuze!
Individualiteit
Individualiteit
Dankzij ontelbare variatiemogelijkheden vindt u altijd wel de juiste poort! Een poort die niet alleen aan uw technische vereisten voldoet, maar ook mooi oogt.
Veiligheid
Veiligheid
In uw garage staan vaak zaken die waardevoller zijn dan u denkt. Daarom bieden wij u geheel vrijblijvend een bescherming tegen inbraak aan met de Normstahl Superior 42 en Normstahl Superior+42: SKG-gecertificeerde inbraakbeveiliging die voldoet aan de Nederlandse norm NEN 5096.

Configureer hier op een eenvoudige manier de garagepoort die bij u past.

doorfinder-background