Zijdelingse sectionaalpoorten

Hellgraues Seitensektionaltor von Normstahl - Entrematic Germany
Praktische Seiten Sektionaltore - Entrematic Germany
Moderne Seitensektionaltore von Normstahl Entrematic Germany
Het alternatief met ruimte naar het plafond

Zijdelingse sectionaalpoorten en sectionaalpoorten vertonen slechts enkele verschillen in uiterlijk en techniek - de meest voor de hand liggende is de richting waarin de poort opent! Bij dit poorttype glijden de panelen zijwaarts langs de muur van de garage. Wat is nu het voordeel van dit ongebruikelijke ontwerp? Heel simpel: de zijdelingse sectionaalpoort is een praktisch alternatief voor iedereen die de bovenruimte van de garage zo maximaal mogelijk wil benutten zonder belemmering van panelen tegen het plafond. Bijvoorbeeld: Indien u een kajak wil opbergen, ski-uitrusting of andere omvangrijke sportuitrustin, zorgt de zijdelingse sectionaalpoort ervoor dat er voldoende ruimte beschikbaar is. 

Plaats uw cursor op de "+" om meer te weten te komen over de technische voordelen van de Normstahl zijdelingse sectionaalpoorten.

Normstahl garagepoorten. De poorten met een +

+ Duurzaamheid

+ Individualiteit

+ Veiligheid

+ Prestatie

Zijdelingse sectionaalpoort

Renovatie-vloerrail

Perfect voor het renoveren is deze geleidingsrail. Ze kan door de geringe opbouwhoogte (15 mm) direct op de afgewerkte vloer gemonteerd worden. Zo wordt lastig, fysiek werk vermeden. De geringe railhoogte hindert niet bij het in- of uitbewegen.

Kogelgelagerde tandemloopwerken

Kogelgelagerde tandemloopwerken zorgen voor een optimale poortloop. Geen gepiep, geen schokkende bewegingen ... alleen rustig naar boven en beneden bewegen met een druk op de knop.

Estrikvloerrail

De estrikvloerrail van roestvrij staal zorgt voor een lichte en functieveilige poortloop.

Optimale afdichting

Rondom dicht zijn Normstahl zijdelingse sectionaalpoorten door hun optimale afdichting op alle relevante plaatsen zoals bevestigingskader, inloopzijde, loop- en geleidingsrails.

42 mm panelen

De 42 mm dikke, geïsoleerde panelen staan garant voor een grote stabiliteit en de beste warmte-isolatie.
Zijdelingse sectionaalpoortenKlik voor meer informatie op de afbeelding.

Groot aantal producten

Het is mogelijk dat uw garage een hellend dak heeft of zodanig gebouwd is dat de plaatsing van een gewone sectionaalpoort niet mogelijk is. De zijdelingse sectionaalpoort is in deze situaties ideaal. Entrematic biedt een ruime keuze aan Normstahl zijdelingse sectionaalpoorten: verschillende modellen, een groot kleurengamma, designelementen of vensters - U heeft een waaier aan mogelijkheden. En wat indien u met enkele muisklikken uw nieuwe garagepoort kunt ontwerpen? Dit is kinderspel met onze poortconfigurator.

 

Ideaal voor wie buiten het kader denkt

Wij noemen de zijdelingse sectionaalpoort de poort met gratis loopdeurfunctie. Want wanneer u deze openschuift, volstaat een kleine opening om de garage te kunnen betreden. Indien u iets vergeten bent, of gewoon iets wil controleren, hoeft u niet de gehele poort te openen. Extra kosten maken voor een bijkomende loopdeur zijn hierdoor overbodig. Een Normstahl zijdelingse sectionaalpoort imponeert met zijn kwaliteit, vakmanschap en lange levensduur. En doordat de uiterst lage renovatievloerrail rechtstreeks op de afgewerkte vloer gemonteerd kan worden, kan de installatie zonder grote bijkomende kost gebeuren.

Normstahl - kwaliteit voor het leven.

Duurzaamheid
Duurzaamheid
Energie-zuinig bouwen of renoveren: Normstahl garagepoorten worden voorzien van panelen met een dikte van 42mm. Zo garanderen we een efficiënte isolatie. Dat spaart niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!
Prestatie
Prestatie

Wij zijn zeker van onze kwaliteit. Daarom geven wij ook 10 jaar fabrieksgarantie. Daarop kunt u rekenen!

* Zie voor details onze garantieverklaring

Onze norm
Onze norm
Wij tolereren geen afwijkingen. Normstahl garagepoorten beantwoorden altijd aan de hoogste kwaliteit. Onze naam garandeerde dat altijd al, en zal dat ook blijven doen.
Traditie
Traditie
Al ruim 70 jaar staat Normstahl garant voor kwaliteit, individualiteit, veiligheid en betrouwbaarheid op vlak van garagepoorten en aandrijvingen. Al u voor een Normstahl poort gaat, maakt u de juiste keuze!
Individualiteit
Individualiteit
Dankzij ontelbare variatiemogelijkheden vindt u altijd wel de juiste poort! Een poort die niet alleen aan uw technische vereisten voldoet, maar ook mooi oogt.
Veiligheid
Veiligheid
In uw garage staan vaak zaken die waardevoller zijn dan u denkt. Daarom bieden wij u geheel vrijblijvend een bescherming tegen inbraak aan met de Normstahl Superior 42 en Normstahl Superior+42: SKG-gecertificeerde inbraakbeveiliging die voldoet aan de Nederlandse norm NEN 5096.

Configureer hier op een eenvoudige manier de garagepoort die bij u past.

doorfinder-background