Industriële sectionaalpoorten

ID_Iso_Grun_v1

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische oplossing:
De Normstahl sectionaalpoort voor industriële gebouwen.

Hun sterkte schuilt in hun aanpassingsvermogen. Normstahl industriële poorten bieden een perfecte oplossing voor industrie en handel. Onze poorten zijn robuust, functioneel en mooi. Omdat de industriële poorten naar boven openen, blijft de hele deuropening vrij voor doorvoer en kunnen de zones voor en achter de poort ten volle benut worden. Deze werkwijze garandeert een vlotte bedrijfsvoering en vermindert aanzienlijk de kans op schade. De industriepoorten zijn flexibel inzetbaar zowel in nieuwbouw als in bestaande gebouwen.

 

De sectionaalpoort die voldoet aan elke behoefte

 

Onze industriepoorten zijn flexibel inzetbaar zowel in nieuwbouw als in bestaande gebouwen. Vanwege de zeer uiteenlopende aard van industriële en commerciële toepassingen bieden we 2 soorten industriepoorten aan die aan elke specifieke behoefte voldoen.

Plaats uw cursor op de "+" om meer te weten te komen over de technische voordelen van Normstahl industriepoorten.

Normstahl garagepoorten. De poorten met een +

+ Duurzaamheid

+ Individualiteit

+ Veiligheid

+ Prestatie

Normstahl OSP42A
Normstahl OSF42A
Geldig voor beide lijnen

42 mm dik sandwichpaneel

Een nieuw, hoogwaardig, 42 mm dik sandwich-paneel doet het nog beter op vlak van warmte-isolatie. Het paneel is zonder koudebruggen geconstrueerd (metaal-metaalverbindingen) en de isoleringen zijn dieper tussen de secties ingevoegd.

Aluminium-framesectie

De modulaire constructie van de Normstahl OSF42A industriële sectionaalpoort biedt volledige vrijheid bij de speciale configuratie voor elke situatie. De aluminium-framesecties kunnen naar keuze volledig worden beglaasd, met paneelvullingen of ook gelakt worden geleverd. Secties zijn ook optioneel als OSP42A-paneel verkrijgbaar.

Afdichting bovenaan

De bovenste afdichting is op het bovenste paneel aangebracht, om de ruimte tussen het paneel en de wand dicht te maken. De flexibele rubberafdekking zet een permanente druk op de deurlatei, wat een maximale afdichting garandeert.

Afdichting zijkant

De zijdelingse afdichting sluit de gaten tussen de wand en het poortblad. Om een maximale afdichting en geringe wrijving te verzekeren, volgt de flexibele rubberafdichting exact het profiel van het poortblad.

Rubberprofielafdichting

De montage aan de onderkant van het onderste veld zorgt ervoor dat de afdichting als barrière en schokdemper dient. Het flexibele O-vormige rubberprofiel garandeert een maximale afdichting.

Metalen profielen voor versteviging

Bredere poortpanelen en panelen met vensters worden met metaalprofielen verstevigd. Deze versterkingen verminderen de vervorming van het paneel door windbelasting of wanneer het poortblad in horizontale positie onder het eigen gewicht doorbuigt.

Handgreep bij manuele bediening

Voor de manuele bediening zijn alle industriële sectionaalpoorten van Normstahl voorzien van een solide, gemakkelijk te grijpen handgreep, waarop het Normstahl-logo staat.

Afdichting zijkant

Scharniere und Rollenhalter erscheinen in einer neuen, verstärkten Ausführung. Das Ergebnis ist ein ruhigerer und leiserer Torlauf mit verbesserter Stabilität.
OSP42A
 
Normstahl OSP42A – het kostenbesparingsmodel

Deze geïsoleerde paneelpoort is ideaal voor ingangen in magazijnen, logistieke centra en productiehallen van elke soort. Ze is uiterst stabiel en met haar optimale warmte-isolerende eigenschappen bijzonder energiesparend. De uitstekende corrosiebescherming en de hoogwaardige kwaliteit staan garant voor een lange levensduur.
 

OSF42A
 
Normstahl OSF42A – het lichtende voorbeeld voor stijl

Ook een sectionaalpoort voor de industrie kan visuele accenten leggen en een architecturale stempel drukken. Deze gevarieerde modelserie staat open voor licht en individuele concepten. De fabriekshalpoorten met frame zijn bedoeld voor toepassingen waarbij licht of doorzicht nodig is en zijn daardoor ook ideaal voor presentatiedoeleinden. Onze industriepoorten bieden u een groot lichtrendement, benutten het daglicht maximaal en zorgen voor een aangename sfeer in de ruimte.